Pharmaceutical Businessnetwork
Image default
Architecture

Drie tips voor het gebruik van een thermosfles

Het is handig om een thermosfles te gebruiken wanneer jij je drinken een langere tijd warm of koud wilt houden. Neem bijvoorbeeld een thermosfles gevuld met koffie mee, wanneer je een lange tijd onderweg bent. De fles zorgt ervoor dat jouw koffie de hele rit warm blijft. Geef je kind een thermosfles mee naar school, zodat zijn of haar drinken extra koud blijft. Het gebruik van een thermosfles is erg handig. Wij geven je drie tips die ervoor zorgen dat jouw drank zo warm of koud mogelijk blijft. Benieuwd welke dit zijn? Lees ze hieronder.

 

Voorbereiding 

Wanneer je een thermosfles wilt vullen met een warme drank, is het handig om van tevoren kokend water in de fles te gieten. Zo kan de fles vast wennen aan de warme temperatuur. Giet het kokende water na een tijdje weer uit de fles. Vul de fles daarna met de drank die jij een langere tijd warm wilt houden. Op deze manier blijft jouw warme drank het langst warm. 

 

Verlies geen warmte

Het is belangrijk om de thermosfles altijd goed af te sluiten. Wanneer je de fles niet gebruikt moet je ervoor zorgen dat de fles goed is dichtgedraaid. Zo voorkom je dat je onnodig warmte verliest. Draai de dop alleen van de fles wanneer je hem wilt gebruiken. Door altijd te controleren of je de fles goed dicht hebt gedraaid zorg je ervoor dat de drank het langst warm blijft. 

 

Een nieuwe fles

Thermosflessen zijn erg stevig en gaan dus niet snel kapot. Toch kan het zijn dat je de fles laat vallen en er een deuk ontstaat. Het is dan aan te raden om een nieuwe thermosfles te kopen. De isolerende laag van de thermosfles wordt namelijk aangetast bij het ontstaan van de deuk. 

 

Bestel gemakkelijk online

Ben je op zoek naar een nieuwe thermosfles? Kijk eens op de webshop van MyMepal. Hier vind je flessen in verschillende kleuren. Een Mepal thermosfles kun je ook nog eens personaliseren naar jouw smaak. Je kunt de fles laten bedrukken met een leuke print. Ook kan je ervoor kiezen om je naam op de fles te laten drukken.

https://www.mymepal.com/yoghurt-beker